Informació Municipal / Webs d'Interés
www.mancovall.com
Web oficial de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

www.comunitatvalenciana.com
Web oficial de turisme de la Comunitat Valenciana. Ací pots consultar informaciò referent a la Comunitat Valenciana : Platges, parcs d'Oci, fires i congresos, gastronomia, municipis, zones turistiques, allotjaments i moltes mes coses. També podràs consultar l'oratge i vore les diferents webcams q hi han en alguns dels municipis de la Comunitat.

www.valenciaterraimar.org
Web turística de la província de València. Tota clase d'informació referent a la província de València. Informació turística (Platges, campings, alberges, hotels, rutes, ..), informació cultural, festes, Parcs naturals, fires i molta mes informació de gran utilitat.

www.fvmp.es
Web de la Federació valenciana de Municipis i provincies. Web concebuda amb el propòsit de posar a disposició de les entitats locals i de les persones interessades pel món local, un portal de servicis i intercanvi d'informació permanent.

www.dival.es
Diputació de València. Tota la informació referida a la institució provincial més important, on podràs trobar des del Diari Oficial de la Província de València, fins les diferents àrees, serveis i projectes , Aixa com informacions culturals del SARC, i la referida a empreses provincials com GIRSA, EGEVASA, IMELSA, VALENCIÀ TERRA I MAR, la xarxa de Museus de la Diputació de València, etc.

www.gva.es
Generalitat Valenciana. La Generalitat Valenciana és la institució de major responsabilitat política i de govern de tota la Comunitat Autònoma Valenciana. En aquesta web trobaràs informació sobre totes les Conselleries, els projectes autonòmics més destacats, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, amb tota la legislació autonòmica al teu abast. D’altra banda trobaràs tot l’oferta d’ocupació pública, l’agenda cultural de la Comunitat, una ampla oferta formativa, etc.

europa.eu.int
Unión Europea. En aquesta web tindràs accés a tota la informació referida a Europa, a les seves principals institucions, a la seva oferta formativa, a les diferents línies de subvenció que des de la Unió Europea s’ofereixen per als Estats Membres, etc.

www.uv.es
Universitat de València. Organització interna de la Universitat de València, així com projectes, estudis, informes, publicacions, formació per als alumnes, formació de post-grau, etc. Una web ideal per a no perdre el contacte amb les entitats acadèmiques de major relleu a la nostra Comunitat.

www.upv.es
Universitat Politècnica de València. Organització interna de la Universitat Politècnica de València, així com projectes, estudis, informes, publicacions, formació per als alumnes, formació de post-grau, etc. Una web ideal per a no perdre el contacte amb les entitats acadèmiques de major relleu a la nostra Comunitat.

www.levante-emv.es
Periòdic "Levante". Ací tens la possibilitat de llegir on-line les noticies publicades per Levante El Mercantil Valenciano, en les seves diferents seccions de societat, cultura, política, internacional, comarcal, etc.

www.lasprovincias.es
Periòdic "Las provincias". Ací tens la possibilitat de llegir on-line les noticies publicades per el periòdic Las Provincias, en les seves diferents seccions de societat, cultura, política, internacional, comarcal, etc.

www.rtvv.es
Radioteleviosió Valenciana. La radio-televisió valenciana, els seus programes i la seva organització interna al teu abast.

www.radionou.com
Radio Nou. Aquesta web t’apropa als programes de radio 9 més coneguts a la Comunitat Valenciana.

www.inm.es
Institut Nacional de Meteorologia. En aquest lloc podràs trobar la informació meteorològica a tot l’Estat Espanyol, imprescindible per a preparar qualsevol viatge i qualsevol escapada.

www.oratgenet.com
Oratgenet. Ací podràs trobar la previsió del temps en cada poble de la Comunitat Valenciana. Podràs saber igualment quin temps farà a Albaida cada dia. Per accedir a la previsió per a la nostra població has de seguir els passos següents:
1.- Entra en www.oratgenet.com
2.- Després pica al plànol de la Comunitat el lloc on s’ubica Albaida
3.- Posa el cursor damunt d’Albaida i pica
4.- Tria la llengüeta: “Previsions”
Ajuntament d’Atzeneta     C/ Verge dels Desemparats, 38    46.869 Atzeneta (València)    Tlf: 96.235.91.61    Fax: 96.235.65.59