El Municipi / Activitats

Dia de la moto vella.

Cada any, des del 1994, i amb motiu de la celebració de les festes patronals, la “Penya Moto Vell Benicadell” de la Vall d'Albaida organitza la Fira de Motos Velles al poble d'Atzeneta. Esta fira que es celebra el primer cap de setmana de setembre, va consolidant-se any rere any, aconseguint concentrar verdaderes relíquies de motos dels nostres temps avantpassats.

Pujada a la Font Freda.

La carrera popular “pujada a la Font Freda” que organitza el club d'Atletisme d'Atzeneta, es celebra la darrera setmana d'agost, i en l’última edició, la VII, van aconseguir reunir molts corredors i corredores arribats des de diversos punts de la província de València, consolidant-se any rere any aquesta prova de resistència.

Setmana esportiva.

La Setmana Esportiva que es celebra durant la segona quinzena d'agost, està dirigida a majors i menuts, i inclou carreres populars, campionats de futbet, de pilota valenciana i de frontenis, pujada amb bicicleta a la Font Freda,... i fins i tot, un interessant i renyit campionat de “Truc”.

Campionat de gossos de caça al conill.

Aquest campionat que es celebra des de l’any 2003, l’organitza la Societat de caçadors “El Pollecó” d’Atzeneta i sol celebrar-se l’últim diumenge del mes de setembre. Amb este concurs cada “xama” participant intenta demostrar que té els millors gossos, però sobretot, el que s’intenta és reviure alguns capítols de la vida dels caçadors més majors que es reunien cada dissabte al voltant de la taula d’un bar per a decidir per “xames” l’hora i el lloc de caça per a l’endemà diumenge i, com no, compartir una jornada de caça entranyable, tal i com s’assenyala des de la societat.
Ajuntament d’Atzeneta     C/ Verge dels Desemparats, 38    46.869 Atzeneta (València)    Tlf: 96.235.91.61    Fax: 96.235.65.59